Termene si conditii

Termene și condiții
Termenul „www.novorecrut.com” se referă la entitatea juridică SC BOGERALDOS SRL, o societate cu răspundere limitată de drept roman, având sediul social înregistrat in Craiova, Județul Dolj, str. C-tin Brancoveanu, nr. 83, bl.8A, sc.2, ap.2, înmatriculată la Registrul Comerțului Dolj, cu numărul de înregistrare J16/467/2004, cod unic de înregistrare RO 16219946.

Termenul „utilizator” se referă la 
- CANDIDAT- persoană fizică, care caută un loc de muncă, 
- COMPANIE - persoane juridice sau persoane fizice autorizate, care postează locuri de muncă, sub forma de anunț sau denumire job.
Prezentul acord reprezintă convenția dintre www.novorecrut.com (S.C. BOGERALDOS S.R.L.) și utilizator, (candidat sau companie), care accesează siteul www.novorecrut.com (pagina de internet/platforma on-line și aplicație pentru smartphone, tabletă sau calculator/laptop), pentru folosirea comună a acestuia.

Condiții utilizare site
Tot conținutul de pe acest site (www.novorecrut.com) este proprietatea sau sub comanda S.C. BOGERALDOS S.R.L. și este protejat de legile internaționale privind dreptul de autor.
Prin utilizarea site-ului, utilizatorul acceptă termenii și condițiile, stipulate în prezentul acord, atât pentru accesarea sau utilizarea Site-ului cât și pentru actualizarea, modificarea, completarea sau schimbarea ulterioară adusă acestui site, transmiterea catre utilizator a oricaror comunicari din partea www.novorecrut.com în scop de reclamă, marketing și publicitate incluzând comunicari comerciale, cum ar fi buletine informative, rapoarte, știri, oferte, prin orice mijloace, incluzând poșta electronică, telefonie, sms, mms, curier, drept urmare, vă rugăm, să citiți cu atenție enunțurile de mai jos.
Termenii și condițiile acestor servicii pot fi schimbate în orice moment de către furnizor, fără nici o notificare prealabilă a utilizatorului. Utilizatorul va avea acces permanent la termenii și condițiile pentru utilizarea serviciilor, pentru a le putea consulta în orice moment. In cazul în care nu este de acord cu condițiile impuse, trebuie să înceteze folosirea serviciilor.

Condiții de logare

Cont
Mai multe date aferente unui UTILIZATOR, care conțin informații referitoare la activitatea sa pe websiteul www.novorecrut.com, inclusiv informații furnizate de către UTILIZATOR.

Accesul la serviciile puse la dispozitie de către www.novorecrut.com, pentru utilizator se poate face numai dupa înregistrarea în mod gratuit atât pentru CANDIDAT cât și pentru COMPANIE.

Utilizator – CANDIDAT
Orice persoană fizică, în varsta de cel puțin 16 ani, cu capacitate de exercițiu deplină.
Utilizatorul poate folosi o singură adresa de e-mail, număr de telefon pentru crearea unui cont.
Înregistrarea contului necesită acordul prin care utiilizatorul a fost înștiințat de “Termene si condiții”.
Daca utilizatorul se conecteaza ca și candidat, va trebui sa creeze un cont din secțiunea CREEAZĂ CONT – CANDIDAT.
Dupa completarea datelor necesare pentru înregistrare, se va trimite confirmarea privind înregistrarea contului la adresa de e-mail, cu care UTILIZATORUL s-a înregistrat, printr-un link de activare.
Pe www.novorecrut.com se gasesc doua tipuri de CV-uri: Publice si Private. 
CV-urile Publice sunt vizibile tuturor utilizatorilor care accesează acel CV, iar CV-urile Private sunt vizibile doar angajatorilor la care aplica CV-ul respectiv. CV-urile Private nu sunt vizibile sub nici o formă în lista CV-urilor de pe www.novorecrut.com și nu apar la nici unul din rezultatele căutărilor pe site. Utilizatorii care au cont de candidat pot sa schimbe în orice moment starea de confidențialitate a cv-ului personal, din pagina de editare a CV-ului.
Utilizatorii CANDIDAT au obligația de a trimite catre www.novorecrut.com, datele de identificare (prenume, nume, e-mail,telefon, țara, oraș, data nașterii), pentru verificare.
În cadrul contului, utilizatorul poate adăuga diferite date, documente sau video prezentare, ce reflectă pregătirea profesională, dezvoltarea personală și diferite informații cu caracter personal.
Un cont  de CANDIDAT poate avea mai multe date salvate in functie de anuntul la care aplica.
La secțiunea “scrisoarea de intenție”, CANDIDATUL deține scrisoare/scrisori de intenție in format word, pe care le poate trimite către utilizatorul COMPANIE, în momentul în care acesta o cere prin intermediul anuntului sau de tip Job.
 
“Prezentare video” – candidatul poate inregistra un video de maxim 60 de secunde prin care își prezintă o autodescriere a sa. CANDIDATUL o poate salva sau trimite către utilizatorul COMPANIE, în momentul în care acesta o cere prin intermediul anunțului sau de tip Job.  
CANDIDATUL este singurul răspunzator pentru datele furnizate în intocmirea CV-ului, Scrisorii de intenție sau Video prezentării.

Aplică – link prin care CANDIDATUL trimite informații sau documente, din dorința sa, direct către utilizatorul COMPANIE : CV, Scrisoare de intenție sau Prezentare video.

Toate informațiile de pe platforma www.novorecrut.com, pentru crearea contului CANDIDAT, sunt oferite cu titlul informativ, acestea putând fi înregistrate numai cu acordul și dorința expresa a utilizatorului fiind stabilite de catre utilizator.
Utilizatorul poate dezactiva sau șterge oricand contul.

Utilizator – COMPANIE
Dacă utilizatorul se conectează ca și companie, va fii necesară creerea unui cont în secțiunea CREEAZĂ CONT – COMPANIE.
La momentul creerii unui cont de COMPANIE, utilizatorul va avea gratuit în contul sau 100 de credite sub forma de puncte NOVO, în valoare de 100 de Euro, acestea putând fii folosite pentru orice serviciu ce necesită plată.
Pentru diferite servicii, va fi necesară dovada plații unor servicii stabilite și acceptat de către ambele părți, după întocmirea documentului de plată (factură sau factură proformă), în contul indicat de www.novorecrut.com la cursul de schimb BNR din data emiterii proformei. Valabilitatea serviciilor de recrutare achizitionate este de 2 ani de la data efectuari plații.
Utilizatorii Companie au obligația de a trimite catre www.novorecrut.com, datele de identificare (denumire, cod fiscal, numarul de ordine la registrul comertului, țara, oraș, adresă, pagină web,  e-mail, telefon, nume și prenume persoană de contact etc), pentru verificare.
Pentru finalizarea procesului de logare și de creare a contului, utilizatorul va primi pe e-mail un cod de validare a datelor.

Toate informațiile de pe platforma www.novorecrut.com, pentru crearea contului COMPANIE, sunt oferite cu titlul informativ, acestea putand fi înregistrate numai cu acordul și dorința expresa a utilizatorului fiind stabilite de catre utilizator.
Utilizatorul poate dezactiva sau șterge oricand contul.
Utilizatorul COMPANIE, are obligația de a se asigura ca procesul de recrutare este in conformitate cu legislația în vigoare, acesta confirmând faptul ca platforma www.novorecrut.com nu este responsabilă pentru procesul de recrutare dintre utilizatorul COMPANIE și utilizatorul CANDIDAT.
www.novorecrut nu este responsabil sub nici o formă pentru procesul de recrutare dintre utilizatorul CANDIDATI și utilizatorul COMPANIE, acesta având obligatia de a se asigura de faptul ca procesul de recrutare este în conformitate cu legea general aplicabilă.
Informarea și consilierea profesională, serviciile de mediere a muncii pe piata internă și externă, inclusiv medierea electronică nu fac obiectul de activitate ale platformei, acestea fiind realizate direct între utilizatori CANDIDAȚI și COMPANIE.

Reguli pentru adăugarea unui anunț de tip “Job”
Platforma www.novorecrut.com, oferă posibiliatate utilizatorului COMPANIE, pentru publicarea unui anunț de tip job, numai după crearea unui cont de utilizator și confirmarea acestuia.

Adauga Job
La momentul creerii unui anunț de tip “job standard”, utilizatorul iși va da acordul pentru multiplicare, distibuire și promovare a anunțului in orice loc de pe internet, motoare de cautare și rețele de socializare.
Conținutul anunțului trebuie să conțină o descriere clară, corectă și completă a jobului, care să nu ducă în eroare utilizatorul CANDIDAT, care va aplica pentru poziția prezentată.
Publicarea unui anunț de tip “Job” se poate face de către UTILIZATOR astfel:
- Adaugă job (în funcție de numărul de puncte NOVO)
- Efectuarea plații pentru job standard
- Efectuarea plații pentru activarea serviciului “Job assistant”, numai în cazul în care utilizatorul iși dă acordul pentru activarea acestui serviciu.
Valabilitatea unui anunț, este de 30 de zile de la data publicarii. În această perioada, utilizatorul poate modifica oricand conținutul anunțului, numai cu date ce fac referire directă la forma inițiala a anunțului din data publicării).
După încheierea acestei perioade, anunțul va rămane pe platforma timp de 24 de luni, putand fi oricând reactivat de catre utilizator. Anunțul poate fi șters dupa 24 de luni de la ultima activare.

Job standard
Prin această opțiune, utilizatorul COMPANIA publică informații clasice, pe care le completează sub forma de anunț privind interesul față de candidați, conform cu logaritmii de căutare ai platformei.
Pentru folosirea acestui serviciu, se pot percepe costuri suplimentare. Serviciile sunt furnizate pentru un singur anunț.

Job assistant
Prin această opțiune, utilizatorul COMPANIE primește informații suplimentare, pe care va trebui să le completeze privind cea mai bună vizibilitate a anunțului de recrutare, publicat pe platormă, prin ocuparea gradului de incredere pentru a atrage candidații ideali.
Pentru folosirea acestui serviciu, se pot percepe costuri suplimentare. Serviciile sunt furnizate pentru un singur anunț.

Caută candidați
www.novorecrut.com pune la dispoziția utilizatorului COMPANIE, CV-uri rezultate din logaritmii de căutare conform cerințelor de cautare ale unui tip de anunț. Pentru folosirea acestui serviciu, se pot percepe costuri suplimentare.

Funcția TIME – on line
Prin funcția TIME - on line, utilizatorul CANDIDAT și COMPANIE se poate conecta la o platormă externă specializată pe video-conferințe, pentru a  realiza întâlniri/ședinte de interviu video (online). 
Utilizatorul își dă acordul, în folosirea platformei video TIME – on line, numai cu scopul de interviu, pentru dreptul de imagine, fie el candidat sau companie. Pentru folosirea acestui serviciu, se pot percepe costuri suplimentare.

Funcția HR pack
Prin funcția HR pack, utilizatorul COMPANIE, va completa o cerere prin care platformă www.novorecrut.com generează, conform logaritmilor de căutare, mai multe cv-uri ce se potrivesc cu cerințele descrierii jobului, pentru realizarea procesului de recrutare, de la postarea anunțului pe platformă, pâna la programarea candidaților pentru faza de interviu.
www.novorecrut.com poate propune procedura de recrutare, în funcție de acordul utilizatorilor CANDIDAȚI. Pentru folosirea acestui serviciu, se pot percepe costuri suplimentare.

Relocarea globală
Este un subdomeniu pus la dispoziția utilizatorului CANDIDAT, prin care, acesta va avea acces la diferite informații cu privire la condițiile de emigrarea și angajare în diferite țari. O parte din aceste date fiind preluate de pe platforma www.globalexpansion.com.

NEWS
Reprezintă o secțiune dedicată celor mai recente articole și știri din domenii diferite precum: resurse umane, piața locurilor de muncă, salarizare etc.

Promovare anunț
Este un serviciu adresat utilizatorului COMPANIE, prin care acesta va putea reactualiza anunțul unui job în vederea promovarii lui în prima pagina a listei de joburi prin plata suplimentară de servicii. Serviciile sunt furnizate pentru un singur anunț.
www.novorecrut.com nu este responsabil pentru eficacitatea acestui serviciu, privind o creștere reală al interesului unui utilizator CANDIDAT, față de anunț.

Puncte NOVO
Reprezintă creditul utilizatorului.
Fiecare candidat COMPANIE, deține în mod gratuit la înregistrarea pe platformă un numar de puncte NOVO. Dupa consumarea punctelor gratuite, acesta va trebui să plătească suplimentar pentru reâncărcarea creditului.
La momentul creerii unui cont de COMPANIE, utilizatorul va avea gratuit în contul sau 150 de credite sub formă de puncte NOVO, în valoare de 150 de Euro, acestea putând fi folosite pentru orice serviciu ce necesită plata de servicii pe platforma www.novorecrut.com.

Serviciul Help
Orice utilizator are posibilitatea să atribuie întrebări sau poate raporta nereguli despre orice acțiune, activitate sau serviciu către biroul de conformitate prin butonul “Help”, sau adresând o solicitare expresă catre adresa de mail: office@novorecrut.com.

Tarifele și termenele de plată
Anumite secțiuni ale Site-ului sunt accesibile după efectuarea unor plăți reprezentând contravaloarea anumitor servicii pe care SC BOGERALDOS SRL, prin intermediul site-ului www.novorecrut.com, le poate presta pentru utilizator COMPANIE. Toate tarifele se regăsesc actualizate în secțiunea aferentă “Tarifele și termenele de plată” practicate de SC BOGERALDOS SRL, acestea fiind prețuri brute, care includ taxa pe valoare adaugată –TVA.
Plățile se efectuează în avans, înainte de accesarea oricarui serviciu ce necesită plată.
Utilizatorul care dorește o factură în format tipărit, o poate descarca din contul de COMPANIE, secțiunea “Facturi”, iar pentru informații suplimentare, adresând o solicitare expresă către adresa de mail: office@novorecrut.com. 

Politica de livrare a serviciilor
Datorită specificității activității platformei , www.novorecrut.com se obligă să livreze serviciile exclusive in mediul on-line.
În secțiunea “Tarife și termene de plată” se regasesc ofertele și tarifele detaliate pe pachete de produse, specificandu-se clar costurile și modalitățile de plată. Serviciile contra cost sunt dedicate în totalitate utilizatorului COMPANIE.
Pentru utilizarea oricarui serviciu, utilizatorul COMPANIE își asumă corectitudinea și exactitatea datelor furnizate, inclusiv a datelor sale de contact. 

Politica de retur
Utilizatorul COMPANIE are obligația să anunțe în scris intenția de returnare sau anulare a serviciului solicitat în termen de 24 de ore de la achiziționarea acestuia, în caz contrar www.novorecrut.com nemai fiind obligat să returneze costul serviciului achiziționat. 
Dreptul de retur este de 14 zile și se adresează doar clienților, care prin achiziționarea oricarui pachet menționat în secțiuea “Tarife și termene de plată”, nu au beneficiat sub nici o formă de serviciile puse la dispiziție prin platforma www.novorecrut.com. (servicii: adugă job, job standard, job assistant, cauta candidați, HR Pack, distribuire sau promovare job pe rețelele de socializare/mail).  
Termenul de 14 zile prevăzut pentru exercitarea acestui drept începe să curgă de la data achitării serviciului ales.
 În vederea returnării sau anulării oricarui serviciu solicitat, vă rugăm să ne informați cu privire la decizia dumneavoastră, contactându-ne prin email, la adresa office@novorecrut.com.

Drepturi de autor
Conținutul acestui website (text, grafica, logo, iconuri, imagini) sunt proprietatea www.novorecrut.com, implicit a SC BOGERALDOS SRL și cad sub incidența dreptului de autor prevăzut de legea româna. Dreptul de autor pentru siglele și sloganele partenerilor si colaboratorilor  le aparțin acestora.

Accesul in website
Website-ul (www.novorecrut.com) ofera dreptul limitat de a accesa și a folosi în scop personal acest website. Limitarea se impune în cazul descărcarii și stocării sau modificării, în întregime sau parțial, a conținutului acestui website, în situația în care nu există un accept scris din partea www.novorecrut.com.
Nu este permisă revânzarea sau folosirea în scop comercial al acestui website, a produselor sau a serviciilor parțial sau în întregime, fară consimțămantul SC BOGERALDOS SRL scris.
Acest website, nu poate fi reprodus, copiat, vândut, revândut, vizitat sau exploatat în vreun alt fel, pentru un scop comercial, fară consimțămantul www.novorecrut.com scris. Nu este permisă utilizarea în frame-uri a mărcilor, logo-urilor sau altor informații specifice www.novorecrut.com ( imagini, text, design etc) fară consimțămantul www.novorecrut.com scris.
Este permisă, cu drept de revocare și neexclusiv, crearea hiperlink-urilor către pagina principală a www.novorecrut.com atât timp cât acel link nu denigrează sau nu pune într-o lumină nefavorabilă partenerii sau colaboratorii.

Modificare și încetare
www.novorecrut.com își rezervă dreptul, ca în orice moment și pentru orice motiv, să limiteze, refuze, creeze diferite prioritați de utilizare a acestui website, să modifice sau să anuleze anumite funcționalități sau integral funcționalitatea website-ului sau orice parte a acestuia, să suspende sau să anuleze acest website sau orice parte a acestuia, din orice motiv.
www.novorecrut.com îşi rezervă dreptul să interzică accesul la site oricărei persoane care nu 
respectă termenele și condițiile menționate în acest acord.

Retragerea utilizatorului
Un utilizator, se poate retrage din utilizare platformei, în termen de 14 zile de la înscriere, fară nici un motiv, prin transmiterea unei notificari scrise la adresa de e-mail: office@novorecrut.com.

Contactarea Site-ului
Pentru orice întrebare cu privire la practicile, interacțiunea sau termenele și condițiile website-ului www.novorecrut.com, utilizatorul poate contacta biroul de informații prin postă electronica la adresa office@novorecrut.com.